Akcesoria wędkarskie
Przygotowanie
Metody połowu
Pokoik napraw
BUDOWA I OPIS KOŁOWROTKA
KONSERWACJA KOŁOWROTKA
USUWANIE PISKU KOŁOWROTKA
KONTROLA I REGULACJA LUZU ZĘBATKI
NAPRAWA HAMULCA I WOLNEGO BIEGU
WYMIANA SPRĘŻYNY KOŁOWROTKA
NIEODBIJAJĄCY KABŁĄK
WYMIANA PRZELOTKI
WYMIANA PRZELOTKI NA STOPCE
BLOKADA BIEGU WSTECZNEGO
SZUM KOŁOWROTKA
NAPRAWA ZŁAMANEJ WĘDKI LUB BATA
WYMIANA ŁOŻYSK
Zrób to sam
DOMOWA ZANĘTA
WYPYCHACZ
SPŁAWIK Z BALSY
SPŁAWIK Z PAŁKI WODNEJ
MAKARON
SPRĘŻYNKA KABŁĄKA Z AGRAFKI
KOSZ ZANĘTOWY
WĘDZOK I WĘDZENIE
KOSZYCZKI ZANĘTOWE
WOBLER
SIATKA DO PODBIERAKA
USTAWIANIE WOBLERA
HODOWLA CZERWONYCH ROBAKÓW
IGŁA DO ZBROJENIA RYBKI
PODPÓRKI WŁASNEJ ROBOTY
SPRĘŻYNA BIEGU WSTECZNEGO
MODERNIZACJA FORMY DO METHOD FEEDER
ANTENKA SPŁAWIKA
Techniki i sztuczki
Opowiadania wędkarskie
Wędkarstwo podlodowe
Witaj
Menu główne
Czat

04 sty : 19:42
Poszukuję mapy batymetrycznej jeziora sarąg

22 gru : 01:13
Witam czy mógłbym dostać/kupić mapę batymetryczna j Ruda Woda oraz Bartężkajacek 2359@o2.pl
Pozdrawiam

22 lis : 19:22
Witam, w jaki sposób mógłbym uzyskać mapę batymetryczną jeziora Brzeźno k. Brzeźna Mazurskiego? darek.buczynski@gmail.com

17 paź : 19:32
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę btymetryczną jeziora Świętego Szwaderki?

11 paź : 16:15
Witam potrzebuje mape batymetryczna jeziora burdag .jesli ktos posiada to prosze o przeslanie dzieki jawor75@gmail.com
Zobacz wszystkie posty (492)
Nowe posty na forum

Albert. Nie napisałeś jaką masz długość bata. Ja ł...
Autor Bogdan
01 lip : 07:43

Witam witam. Zastanawiam się czy ktoś tu jeszcze j...
Autor Albertk1990
08 cze : 23:27

Po kliknięciu w link odnośnik jest błędny.
Autor haras
29 maj : 12:33

Witamy bardzo serdecznie Andrzeju i zapraszamy do ...
Autor Bogdan
20 sty : 13:19

Dzień Dobry, Bardzo dziękuję za przyjęcie do grona...
Autor Andrzej
20 sty : 12:48
Nowe komentarze

Autor: Bogdan dnia 21 lis : 07:27
Witam Damianie.Moim zdaniem stopery między śrucina [więcej]

Autor: DamianSa dnia 21 lis : 00:00
Witam, czytałem że rozkładanie ciężarków na przykł [więcej]

Autor: Pablo dnia 25 paź : 16:50
Witam czy ma ktoś mapkę jeż czarnego w niesiolowic [więcej]

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
reklama.domanski@wp.pl

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę batymetryczną je [więcej]
Facebook
Data / Czas
Sposób na ...
Mapy batymetryczne
Poradnik
Więcej o książce można dowiedzieć sie na stronie :
LINK
Forum
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
![]() Idź do strony [1] 2 3 |
Autor | Odpowiedzi |
Piotrek |
| ||
![]() ![]() Dołączył: czw lip 26 2012, 05:39 postów: 384 | Witam mam pytanie czy ktoś z kolegów może uzywał juz rybek konserwowanych /przynet takich jak w ogłoszeniu poniżej i jakie były wyniki http://allegro.pl/rybki-konserwowane-przyneta-wedkarska-promocja-i3860550918.html opis ze strony'' ........Rybki konserwowane są oferowane w postaci małego, mobilnego pakietu, łatwego do przewożenia i przechowywania. Pod względem użytkowym stanowią nowość na rynku wędkarskim - są zafoliowane w stanie wilgotnym razem z płynem konserwującym o specyficznym zapachu. Rybki przechowywane w lodówce zachowują pełną przydatność przez minimum 12 miesięcy (poziom półki z warzywami). W warunkach normalnych (20 - 25 oC), bez dostępu światła wytrzymują ponad 6 miesięcy. Znakomitą łowność tych przynęt potwierdziła 10-letnia praktyka wędkarska w Polsce i Czechach. Są niezastąpione w sytuacjach kiedy "żywiec" jest trudno dostępny lub jego pozyskanie jest czasochłonne. Niezależnie od tych sytuacji stanowią najlepszą przynętę do połowu sandacza, a także innych drapieżników np. mogą być z powodzeniem używane w wędkarstwie morskim na dorsza i łososia..............'' ![]() | ||
Powrót do góry |
Dominik |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: śro gru 28 2011, 09:27 postów: 973 | Czego to nie wymyślą. Zaskakują mnie nieraz nowinki wędkarskie. Raczej bym się nie skusił na używanie takich rybek - wolałbym kupić żywego żywca a nie konserwowanego ![]() | ||
Powrót do góry |
13Zbig |
| ||
Gość | Widziałem film, z połowów na te rybki! Padły takie ryby jak Sandacz i to taki około 3 kg i szczupak serial nadawany jest na TVR i nazywa się Wędrówki z wędką, jest to relacja z Mazowsza i nawet jeden odcinek był o łowisku "Okoń" Facio pokazuje, łowi i opowiada o wodach w naszym regionie, krótkie odcinki ale ciekawe i swojskie! Oprócz tych rybek używał kupionych w sklepie płotek s których wycinał paski i łowił z gruntu na tzw. "szmatę" Te rybki z folii są podobno niezłe do metody gruntowej na martwą rybkę na spining z plastikową pochewką na głowę i na system Drakovitcha !!! ![]() | ||
Powrót do góry |
Piotrek |
| ||
![]() ![]() Dołączył: czw lip 26 2012, 05:39 postów: 384 | Widziałem taki filmik ''Wędrówki z wędką Kogut i szmatka odc. 20'' ale o łowisku ''Piorunów ''właśnie wtej telewizji. | ||
Powrót do góry |
13Zbig |
| ||
Gość | No właśnie o tej serii mówię, i na podstawie tego co on pokazuje chcę wiosną pojechać na te łowisko "Piorunów" bo czytałem w necie o nim a potem oglądałem ten odcinek, warto wpaść i przekonać się jak jest czy fajnie czy nie. Był odcinek o "Okoniu" były o Zegrzu, i o wielu ciekawych miejscach, mam kablówkę UPC, więc mogę sobie na dekoderze nagrywać, cyklicznie nagrywam Taaaka ryba, wędrówki z wędką i jak to jest złowione z Olinem Gutowskim w roli głównej! ![]() | ||
Powrót do góry |
Piotrek |
| ||
![]() ![]() Dołączył: czw lip 26 2012, 05:39 postów: 384 | Łowisko jest godne polecenia i brak opłat podczas łowienia,fajne stanowiska ,jedynie z tego co mówił właśćiciel opłata jest podczas zabierania ryby . ![]() Link do programu i terminarz powtórek: http://www.tvr24.pl/program-Wedrowki_z_wedka-291.html [ Edytowany pon lut 03 2014, 08:46 ] | ||
Powrót do góry |
Bogdan |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55 postów: 1953 | Piotrek. Piszesz, że nie ma opłat, a ja znalazłem CENNIK: OPŁATA WSTĘPNA (uiszczana przy wejściu): Pon-Pt. 20,00 zł/dzień - osoba dorosła 10,00 zł/dzień - dziecko do lat 10-ciu Weekend i więta 25,00 zł/dzień - osoba dorosła zniżka -5 zł/osoba - przysługuje wędkarzom dorosłym, którzy zajmują razem jedno stanowisko 15,00 zł/dzień - dziecko do lat 10-ciu 10 zł/dzień STANOWISKO SPECJALNE (pomost, parasolka, stolik ) * * * 5 zł/dzień osoba towarzyszšca 0 zł/dzień dzieci towarzyszšce do lat 10-ciu Ale łowisko mi się podoba i chętnie bym je odwiedził (340km) | ||
Powrót do góry |
Piotrek |
| ||
![]() ![]() Dołączył: czw lip 26 2012, 05:39 postów: 384 | Tak wiem ale własciciel w jednym z reportarzy jak dobrze pamietam ,mówił ze niby bez opłat ale sprawdzałem na ich stronie i tak jak napisałeś sa opłaty . | ||
Powrót do góry |
Piotrek |
| ||
![]() ![]() Dołączył: czw lip 26 2012, 05:39 postów: 384 | Bogdan jeszcze raz przeglądnąłem z ciekawości te filmy bo nie dawało mi to spokoju i w odcinku'' Kogut i szmatka odc. 20''ponizej wklejam zdjęcie w którym momencie mówiono o darmowym połowie łowienie bez opłat ''Jesienno -Zimowym''.![]() | ||
Powrót do góry |
Bogdan |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55 postów: 1953 | Ok, w okresie jesienno-zimowym jest bez opłat. Poczytałem jeszcze opinie na temat łowiska: Mieszkam blisko tego łowiska i to prawda straciło swój urok.....nie ma już wiele wspólnego z wędkowaniem.....masa ludzi....krzyki...i bardzo często trafiają się mocno zakrapiane imprezy ludzi ,którzy nie przyjechali na ryby ale maja wędki......jeśli ktoś chce spędzić czas nad woda i dobrze zjeść to odpowiednie miejsce ale z wędkowaniem to już nie ma nic wspólnego.....Nie wiem jak wygląda dokarmianie ryb ale wiem , ze z zarybianiem jest strasznie licho. Właściciel jest bardzo sympatycznym człowiekiem dość często bywałem u niego lecz postawił na bar, dyskotekę, imprezy zapominając całkowicie o łowisku.....a szkoda lubiłem tam jeździć. | ||
Powrót do góry |
Moderatorzy: admin, Dominik, Bogdan |