Akcesoria wędkarskie
Przygotowanie
Metody połowu
Pokoik napraw
BUDOWA I OPIS KOŁOWROTKA
KONSERWACJA KOŁOWROTKA
USUWANIE PISKU KOŁOWROTKA
KONTROLA I REGULACJA LUZU ZĘBATKI
NAPRAWA HAMULCA I WOLNEGO BIEGU
WYMIANA SPRĘŻYNY KOŁOWROTKA
NIEODBIJAJĄCY KABŁĄK
WYMIANA PRZELOTKI
WYMIANA PRZELOTKI NA STOPCE
BLOKADA BIEGU WSTECZNEGO
SZUM KOŁOWROTKA
NAPRAWA ZŁAMANEJ WĘDKI LUB BATA
WYMIANA ŁOŻYSK
Zrób to sam
DOMOWA ZANĘTA
WYPYCHACZ
SPŁAWIK Z BALSY
SPŁAWIK Z PAŁKI WODNEJ
MAKARON
SPRĘŻYNKA KABŁĄKA Z AGRAFKI
KOSZ ZANĘTOWY
WĘDZOK I WĘDZENIE
KOSZYCZKI ZANĘTOWE
WOBLER
SIATKA DO PODBIERAKA
USTAWIANIE WOBLERA
HODOWLA CZERWONYCH ROBAKÓW
IGŁA DO ZBROJENIA RYBKI
PODPÓRKI WŁASNEJ ROBOTY
SPRĘŻYNA BIEGU WSTECZNEGO
MODERNIZACJA FORMY DO METHOD FEEDER
ANTENKA SPŁAWIKA
Techniki i sztuczki
Opowiadania wędkarskie
Wędkarstwo podlodowe
Witaj
Menu główne
Czat

04 sty : 19:42
Poszukuję mapy batymetrycznej jeziora sarąg

22 gru : 01:13
Witam czy mógłbym dostać/kupić mapę batymetryczna j Ruda Woda oraz Bartężkajacek 2359@o2.pl
Pozdrawiam

22 lis : 19:22
Witam, w jaki sposób mógłbym uzyskać mapę batymetryczną jeziora Brzeźno k. Brzeźna Mazurskiego? darek.buczynski@gmail.com

17 paź : 19:32
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę btymetryczną jeziora Świętego Szwaderki?

11 paź : 16:15
Witam potrzebuje mape batymetryczna jeziora burdag .jesli ktos posiada to prosze o przeslanie dzieki jawor75@gmail.com
Zobacz wszystkie posty (492)
Nowe posty na forum

Albert. Nie napisałeś jaką masz długość bata. Ja ł...
Autor Bogdan
01 lip : 07:43

Witam witam. Zastanawiam się czy ktoś tu jeszcze j...
Autor Albertk1990
08 cze : 23:27

Po kliknięciu w link odnośnik jest błędny.
Autor haras
29 maj : 12:33

Witamy bardzo serdecznie Andrzeju i zapraszamy do ...
Autor Bogdan
20 sty : 13:19

Dzień Dobry, Bardzo dziękuję za przyjęcie do grona...
Autor Andrzej
20 sty : 12:48
Nowe komentarze

Autor: Bogdan dnia 21 lis : 07:27
Witam Damianie.Moim zdaniem stopery między śrucina [więcej]

Autor: DamianSa dnia 21 lis : 00:00
Witam, czytałem że rozkładanie ciężarków na przykł [więcej]

Autor: Pablo dnia 25 paź : 16:50
Witam czy ma ktoś mapkę jeż czarnego w niesiolowic [więcej]

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
reklama.domanski@wp.pl

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę batymetryczną je [więcej]
Facebook
Data / Czas
Sposób na ...
Mapy batymetryczne
Poradnik
Więcej o książce można dowiedzieć sie na stronie :
LINK
Forum
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
![]() Idź do strony [1] 2 |
Autor | Odpowiedzi |
Paweł |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pon mar 19 2012, 01:54 postów: 1485 | ![]() ![]() ![]() Dzwonił przed wczoraj do mnie kolega powiązany głownie ze znaną polską f-mą wędkarską z Siedlec - T....r, ale też jak się okazało mający jakieś (nie wiem jakie) powiązania z władzami PZW lub jej okolicami. Jest też współautorem (chyba tylko fotografie) znanego miesięcznika WW. Mówił że szykuje się jakaś "przewałka" w PZW. Twierdził że będzie niezły "ubaw". I chyba wykrakał! Jest niezły ubaw!!! Choć do poniedziałku pewnie będzie cisza. Sejm przewalił jakąś ustawę o ... nie bardzo wiem jak ta ustawa brzmi, ale chodzi głownie o rybaków morskich i śródlądowych a przy okazji trafiło PZW ![]() Niestety tu nasza radość się kończy ![]() To złe nowiny ![]() Dobre to takie że Wraz z GW prawdopodobnie (na pewno)rozwalą PZW!!! Ma powstać jakaś ogólnokrajowa Karta Wędkarska obowiązująca na wszystkich państwowych wodach w całym kraju! Chyba kiedyś tak było? Dobrze to czy źle nie wiem, ale na 99,99% PZW od 2017 r. przestaje istnieć! I to jest dobra wiadomość ![]() ![]() Jak teraz na zimno to analizuję to już taki szczęśliwy przestaję być. Czemu? O tych KŁUSOLACH z siatami zaczynam myśleć! Co z tego że bez dopłat i rejestru połowu (też ma być zlikwidowany) pojadę na ryby - powiedzmy do Bogdana na Śląsk jak tam łowiska sieciami pewnie będą przeczesane ![]() Macie może jakieś wiadomości w tym temacie? Obiło wam się coś o uszy? Ponoć nikt nic nie mówił bo PZW-u liczyło że przetrwa najazd P.S. Jak coś wiecie to piszcie!!! | ||
Powrót do góry |
pawelc |
| ||
![]() Dołączył: sob wrz 01 2012, 08:25 postów: 36 | Nic nie słyszałem na ten temat, ale brzmi ciekawie. Najbardziej ciekawi mnie ile będzie kosztować karta ogólnopolska. Żeby ta zmiana była korzystna dla nas, to muszą zmienić ludzi, bo sama zmiana nazwy nic nie da. A jak będą zmieniać ludzi, to też byłoby super, gdyby to byli ludzie mający pojęcie o tym, czym będą się zajmować. Pożyjemy, zobaczymy ... Może wreszcie coś się zmieni na lepsze. | ||
Powrót do góry |
Paweł |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pon mar 19 2012, 01:54 postów: 1485 | pawelc napisał(a) ... Najbardziej ciekawi mnie ile będzie kosztować karta ogólnopolska. Naprawdę tylko to Ciebie ciekawi? ![]() Wiesz co to jest czytanie ze zrozumieniem! Szykuje się niezła "reforma' a Ty się pytasz ile będzie kosztowała karta ogólnopolska? Co tam będziesz łowił? Kalosze pogubione przez RYBAKÓW!!! ![]() | ||
Powrót do góry |
pawelc |
| ||
![]() Dołączył: sob wrz 01 2012, 08:25 postów: 36 | Pawełku odnośnie czytania ze zrozumieniem, to proponuję jeszcze raz przeczytać mój wpis. Do końca. | ||
Powrót do góry |
Paweł |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pon mar 19 2012, 01:54 postów: 1485 | pawelc napisał(a) ... Żeby ta zmiana była korzystna dla nas, to muszą zmienić ludzi Kto? Kim są Ci co muszą ich zmienić? Marsjanie? Masz jakiś konkretnych mocowładnych? To jest nasza niemoc! Ech ... ! Szkoda gadać ![]() Przepraszam, ale takie emocje mną targają ![]() ps. prawdopodobnie pierwsze oficjalne wypowiedzi będą dopiero w poniedziałek. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale albo będziemy jednymi z pierwszych, albo pozostawiam to w kwestii administratora - żeby usunąć wiadomość która może nie być do końca precyzyjna. Bo jednak są to jakieś ... przecieki? Choć ja już znalazłem potwierdzenie w sieci ... ![]() | ||
Powrót do góry |
Anonim |
| ||
Gość | Od kilku godzin próbuję coś namierzyć w sieci w temacie likwidacji pzw i w końcu coś namieżyłem. Też o tym zasłyszałem ale nigdzie nic nikt o tym nie pisz? Pzw już prawdopodobnie zlikwidowali to znaczy sejm przyjoł tylko senat musi zatwierdzić. Bardziej bym sie obawiał ustawy rybackiej ktura likwiduje gospodarstwa rybackie i daje wlno wole władzy lokalnej czyli gminie. | ||
Powrót do góry |
Dominik |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: śro gru 28 2011, 09:27 postów: 973 | Na moich wodach i tak wszędzie sieci pozastawiane, że są problemy z pływaniem łódką a rybacy tarmoszą bez żadnych limitów. Ledwie lody zdążyły zejść, nawet nie rozpocząłem sezonu wędkarskiego a niektóre jeziora już pozastawiane. Żeby w zarybianiu i kontrolowaniu byli tacy prędcy. Gorzej już być nie może więc na moje niech zmieniają, robią i likwidują co chcą, chyba każda inna instytucja czy też gmina zajmie się lepiej wodą niż gospodarstwo rybackie. | ||
Powrót do góry |
pawelc |
| ||
![]() Dołączył: sob wrz 01 2012, 08:25 postów: 36 | To, że PZW wymagało zmian, było wiadomo od dawna. Nie znamy jeszcze żadnych szczegółów tych zmian. Poczekajmy. Oprócz wysokości składki ogólnopolskiej ![]() Na jakich zasadach będziemy mieć uprawnienia do wędkowania? Trzeba poczekać. Nie wiem czy Marsjanie dokonają tych zmian, ale ktoś ich dokona. PZW padnie, ale ktoś będzie tym wszystkim rządził. Chodziło mi o to, żeby byli to mądrzy ludzie. Obawiam się jednak, że ludzie zostaną ci sami, tylko będą mieć inne pieczątki. [ Edytowany sob kwi 02 2016, 02:46 ] | ||
Powrót do góry |
okonhel |
| ||
![]() ![]() Dołączył: śro lip 15 2015, 12:03 postów: 177 | A to nie jest przypadkiem Prima Aprilis ? | ||
Powrót do góry |
Dominik |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: śro gru 28 2011, 09:27 postów: 973 | To będą zmiany na papierze - jak zarybienia ![]() Ja bym się wielce zasmucił jakby to był żart, no ale fakt faktem że też mi taka myśl wczoraj przeszła przez głowę ![]() [ Edytowany sob kwi 02 2016, 10:22 ] | ||
Powrót do góry |
Idź do strony
[1]
2
Moderatorzy: admin, Dominik, Bogdan |