Akcesoria wędkarskie
Przygotowanie
Metody połowu
Pokoik napraw
BUDOWA I OPIS KOŁOWROTKA
KONSERWACJA KOŁOWROTKA
USUWANIE PISKU KOŁOWROTKA
KONTROLA I REGULACJA LUZU ZĘBATKI
NAPRAWA HAMULCA I WOLNEGO BIEGU
WYMIANA SPRĘŻYNY KOŁOWROTKA
NIEODBIJAJĄCY KABŁĄK
WYMIANA PRZELOTKI
WYMIANA PRZELOTKI NA STOPCE
BLOKADA BIEGU WSTECZNEGO
SZUM KOŁOWROTKA
NAPRAWA ZŁAMANEJ WĘDKI LUB BATA
WYMIANA ŁOŻYSK
Zrób to sam
DOMOWA ZANĘTA
WYPYCHACZ
SPŁAWIK Z BALSY
SPŁAWIK Z PAŁKI WODNEJ
MAKARON
SPRĘŻYNKA KABŁĄKA Z AGRAFKI
KOSZ ZANĘTOWY
WĘDZOK I WĘDZENIE
KOSZYCZKI ZANĘTOWE
WOBLER
SIATKA DO PODBIERAKA
USTAWIANIE WOBLERA
HODOWLA CZERWONYCH ROBAKÓW
IGŁA DO ZBROJENIA RYBKI
PODPÓRKI WŁASNEJ ROBOTY
SPRĘŻYNA BIEGU WSTECZNEGO
MODERNIZACJA FORMY DO METHOD FEEDER
ANTENKA SPŁAWIKA
Techniki i sztuczki
Opowiadania wędkarskie
Wędkarstwo podlodowe
Witaj
Menu główne
Czat

04 sty : 19:42
Poszukuję mapy batymetrycznej jeziora sarąg

22 gru : 01:13
Witam czy mógłbym dostać/kupić mapę batymetryczna j Ruda Woda oraz Bartężkajacek 2359@o2.pl
Pozdrawiam

22 lis : 19:22
Witam, w jaki sposób mógłbym uzyskać mapę batymetryczną jeziora Brzeźno k. Brzeźna Mazurskiego? darek.buczynski@gmail.com

17 paź : 19:32
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę btymetryczną jeziora Świętego Szwaderki?

11 paź : 16:15
Witam potrzebuje mape batymetryczna jeziora burdag .jesli ktos posiada to prosze o przeslanie dzieki jawor75@gmail.com
Zobacz wszystkie posty (492)
Nowe posty na forum

Albert. Nie napisałeś jaką masz długość bata. Ja ł...
Autor Bogdan
01 lip : 07:43

Witam witam. Zastanawiam się czy ktoś tu jeszcze j...
Autor Albertk1990
08 cze : 23:27

Po kliknięciu w link odnośnik jest błędny.
Autor haras
29 maj : 12:33

Witamy bardzo serdecznie Andrzeju i zapraszamy do ...
Autor Bogdan
20 sty : 13:19

Dzień Dobry, Bardzo dziękuję za przyjęcie do grona...
Autor Andrzej
20 sty : 12:48
Nowe komentarze

Autor: Bogdan dnia 21 lis : 07:27
Witam Damianie.Moim zdaniem stopery między śrucina [więcej]

Autor: DamianSa dnia 21 lis : 00:00
Witam, czytałem że rozkładanie ciężarków na przykł [więcej]

Autor: Pablo dnia 25 paź : 16:50
Witam czy ma ktoś mapkę jeż czarnego w niesiolowic [więcej]

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
reklama.domanski@wp.pl

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę batymetryczną je [więcej]
Facebook
Data / Czas
Sposób na ...
Mapy batymetryczne
Poradnik
Więcej o książce można dowiedzieć sie na stronie :
LINK
Forum
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
![]() Idź do strony 1 [2] 3 |
Autor | Odpowiedzi |
zibilbn |
| ||
![]() Dołączył: czw lut 07 2013, 10:45 postów: 13 | Witam i dziękuję za porady. | ||
Powrót do góry |
13Zbig |
| ||
Gość | Piotrek zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie, pilnowanie na Allegro, bazarki, serwis kołowrotków, czy w ostateczności producent! Pamiętam jak kiedyś zgubiłem w czasie naprawy sprężynkę od Czeskiego nietypowego kołowrotka, sam dorabiałem na podstawie oryginału. A netu wtedy nie było - lata (początek) osiemdziesiąte, adres miałem na instrukcji i pudełku od niego. Napisałem dramatyczny list (wydałem spore na tamte lata pieniądze) i wysłałem do Czechosłowacji! Wyobraź sobie moją radość i zdziwienie jak po trzech tygodniach dostałem, 3 komplety sprężynek, zapasowe podkładki, rolkę do kabłąka i kompletny hamulec (tarczki cierne, filcowe i metalowe) I miły list po Polsku z życzeniami bezawaryjnego użytkowania ich wyrobów i taaaakiej ryby! Tak że głowa do góry, szkoda że nie podałeś modelu kołowrotka, pozdrawiam Zbyszek. ![]() | ||
Powrót do góry |
barszczu112 |
| ||
![]() ![]() Dołączył: sob sty 11 2014, 09:57 postów: 164 | Witam zacne grono wędkarzy a w obecnej sprawie również majsterkowiczów. Mój problem jest taki, dałem się namówić na kołowrotek ze składaną korbką, lecz ma tendencje do składania się podczas holu, starałem się usunąc problem czyszcząc ów mechanizm jak i rozciągnąłem w nim sprężynę. Nie pomogło, czy ktoś już borykał się z takim problemem? | ||
Powrót do góry |
13Zbig |
| ||
Gość | Szczerze powiem że używałem dwa takie, (chodzi Ci o taki z przyciskiem?) i jakoś odpukać nic się nie działo, szkoda że jak rozebrałeś nie pstryknąłeś fotki, łatwiej by było coś wyniuchać, no chyba że nasz nieoceniony Bogdan coś ma na ten temat! | ||
Powrót do góry |
Bogdan |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55 postów: 1953 | Paweł. Zrób kilka zdjęć z różnych stron tej korbki, może wspólnymi siłami znajdziemy jakiś sposób usunięcia problemu.![]() | ||
Powrót do góry |
Bogdan |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55 postów: 1953 | Zbyszek szybki jesteś > ![]() | ||
Powrót do góry |
13Zbig |
| ||
Gość | Akurat jestem w pracy i pisałem Ci na twoje wątpliwości, i tak przy okazji... ![]() | ||
Powrót do góry |
Bogdan |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55 postów: 1953 | ok zaraz sprawdzę GG i poczytam | ||
Powrót do góry |
barszczu112 |
| ||
![]() ![]() Dołączył: sob sty 11 2014, 09:57 postów: 164 | Witam, czytałem dość szeroki zakres napraw kołowrotka lecz żaden z nich nie tyczy się mojego problemu, mianowicie samoczynnie składającej się korbki, rozumiem że się składa dlatego jest składana szkoda tylko że w moim przypadku w czasie holu. Rozkładałem całość tego urządzenia lecz samo wyczyszczenie dodatkowe rozciągnięcie sprężynki nie dało rezultatu, czy ktoś imał się już z tym problemem? | ||
Powrót do góry |
barszczu112 |
| ||
![]() ![]() Dołączył: sob sty 11 2014, 09:57 postów: 164 | oki zrobię fotki się zobaczy co z tą korbą hehe pozdro. | ||
Powrót do góry |
Moderatorzy: admin, Dominik, Bogdan |