Akcesoria wędkarskie
Przygotowanie
Metody połowu
Pokoik napraw
BUDOWA I OPIS KOŁOWROTKA
KONSERWACJA KOŁOWROTKA
USUWANIE PISKU KOŁOWROTKA
KONTROLA I REGULACJA LUZU ZĘBATKI
NAPRAWA HAMULCA I WOLNEGO BIEGU
WYMIANA SPRĘŻYNY KOŁOWROTKA
NIEODBIJAJĄCY KABŁĄK
WYMIANA PRZELOTKI
WYMIANA PRZELOTKI NA STOPCE
BLOKADA BIEGU WSTECZNEGO
SZUM KOŁOWROTKA
NAPRAWA ZŁAMANEJ WĘDKI LUB BATA
WYMIANA ŁOŻYSK
Zrób to sam
DOMOWA ZANĘTA
WYPYCHACZ
SPŁAWIK Z BALSY
SPŁAWIK Z PAŁKI WODNEJ
MAKARON
SPRĘŻYNKA KABŁĄKA Z AGRAFKI
KOSZ ZANĘTOWY
WĘDZOK I WĘDZENIE
KOSZYCZKI ZANĘTOWE
WOBLER
SIATKA DO PODBIERAKA
USTAWIANIE WOBLERA
HODOWLA CZERWONYCH ROBAKÓW
IGŁA DO ZBROJENIA RYBKI
PODPÓRKI WŁASNEJ ROBOTY
SPRĘŻYNA BIEGU WSTECZNEGO
MODERNIZACJA FORMY DO METHOD FEEDER
ANTENKA SPŁAWIKA
Techniki i sztuczki
Opowiadania wędkarskie
Wędkarstwo podlodowe
Witaj
Menu główne
Czat

04 sty : 19:42
Poszukuję mapy batymetrycznej jeziora sarąg

22 gru : 01:13
Witam czy mógłbym dostać/kupić mapę batymetryczna j Ruda Woda oraz Bartężkajacek 2359@o2.pl
Pozdrawiam

22 lis : 19:22
Witam, w jaki sposób mógłbym uzyskać mapę batymetryczną jeziora Brzeźno k. Brzeźna Mazurskiego? darek.buczynski@gmail.com

17 paź : 19:32
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę btymetryczną jeziora Świętego Szwaderki?

11 paź : 16:15
Witam potrzebuje mape batymetryczna jeziora burdag .jesli ktos posiada to prosze o przeslanie dzieki jawor75@gmail.com
Zobacz wszystkie posty (492)
Nowe posty na forum

Albert. Nie napisałeś jaką masz długość bata. Ja ł...
Autor Bogdan
01 lip : 07:43

Witam witam. Zastanawiam się czy ktoś tu jeszcze j...
Autor Albertk1990
08 cze : 23:27

Po kliknięciu w link odnośnik jest błędny.
Autor haras
29 maj : 12:33

Witamy bardzo serdecznie Andrzeju i zapraszamy do ...
Autor Bogdan
20 sty : 13:19

Dzień Dobry, Bardzo dziękuję za przyjęcie do grona...
Autor Andrzej
20 sty : 12:48
Nowe komentarze

Autor: Bogdan dnia 21 lis : 07:27
Witam Damianie.Moim zdaniem stopery między śrucina [więcej]

Autor: DamianSa dnia 21 lis : 00:00
Witam, czytałem że rozkładanie ciężarków na przykł [więcej]

Autor: Pablo dnia 25 paź : 16:50
Witam czy ma ktoś mapkę jeż czarnego w niesiolowic [więcej]

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
reklama.domanski@wp.pl

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę batymetryczną je [więcej]
Facebook
Data / Czas
Sposób na ...
Mapy batymetryczne
Poradnik
Więcej o książce można dowiedzieć sie na stronie :
LINK
Forum
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
![]() Idź do strony [1] 2 |
Autor | Odpowiedzi |
Dominik |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: śro gru 28 2011, 09:27 postów: 973 | Na forum dodano nowe działy w celu lepszego uporządkowania treści istniejącej i tej co dopiero powstanie. Odpowiednie tematy zostały poprzenoszone do odpowiednich działów. W razie zapotrzebowania będą tworzone kolejne działy na forum o czym będę informować w tym temacie. Pozdrawiam. Nowo dodane działy: "Techniki i sztuczki" "Zanęty" "Przynęty" | ||
Powrót do góry |
Bogdan |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55 postów: 1953 | aal i Paweł nie musicie kopiować postów, aby na nie odpowiedzieć. Myślę, że bez kopiowania poprzednika będzie to bardziej czytelne. W tej chwili tak to wygląda: milus32 napisał(a) ...aal napisał(a) ...Jezeli chc... Autor aal Po co to wszystko? ![]() [ Edytowany śro lis 19 2014, 07:58 ] | ||
Powrót do góry |
Paweł |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pon mar 19 2012, 01:54 postów: 1485 | ![]() To znaczy cytuję gdy odpowiadam na post który nie jest bezpośrednio przed moim postem, lub gdy chcę odpowiedzieć na konkretny fragment poprzedzającego posta - wtedy cytuję tylko ten fragment. Myślałem że tak to się odbywa ![]() Nie. Źle to napisałem. Wiem w czym problem. Tylko chyba nie do końca jestem przekonany czemu występuje w roli głównej? Pozdrawiam. Paweł Teraz dopiero przeczytałem temat - Zasady cytowania na forum napisany przez Dominika i wydaje mi się że dokładnie stosuję zasady tam opisane - pierwsze trzy punkty - jak napisałem wyżej odpowiadając Bogdanowi. Muszę jeszcze tylko sprawdzić czy ja też meila dostałem ![]() [ Edytowany śro lis 19 2014, 10:08 ] | ||
Powrót do góry |
Bogdan |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55 postów: 1953 | Pawełku, nie musisz się zaraz obrażać (piszesz z dużych i grubych liter). Twoje wypowiedzi są tutaj niezbędne i bardzo trafne, ale mam prośbę kopiuj jak najmniej ![]() ![]() ![]() [ Edytowany czw lis 20 2014, 06:50 ] | ||
Powrót do góry |
Paweł |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pon mar 19 2012, 01:54 postów: 1485 | Ja się obrażam ![]() No to teraz się obraziłem ![]() ![]() ![]() Za bardzo was lubię ![]() Jak Bogdan będziesz łaskaw zauważyć z dużych liter piszę tylko imiona osób do których się zwracam - nie nick - no chyba że jest z dużej litery, tylko imię osoby. Nie jest to chyba coś niestosowneg a wręcz przeciwnie ![]() ![]() Natomiast grubymi literami pisze tylko (od zawsze!) imiona i nicki - nic więcej! Jest to tylko i wyłącznie szacunek dla drugiej osoby - ot taki wyróżnik dla osoby do której bezpośrednio się zwracam ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. Paweł | ||
Powrót do góry |
Bogdan |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55 postów: 1953 | A ja myślałem, że. A właściwie to nieważne.![]() [ Edytowany czw lis 20 2014, 11:22 ] | ||
Powrót do góry |
13Zbig |
| ||
Gość | Dobra Bodziu załatwimy tą sprawę jak się spotkamy, postawi nam beczkę piwa to mu darujemy. no nie? ![]() | ||
Powrót do góry |
Paweł |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pon mar 19 2012, 01:54 postów: 1485 | Zbyszek, ja naprawdę niewiele zarabiam i jeszcze dwójka dzieci na utrzymaniu ... ![]() Można by tą beczkę na jakieś 0,75 zamienić? Oczywiście nie byle czego ![]() | ||
Powrót do góry |
Mirex |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pią lip 25 2014, 07:14 postów: 281 | Te 0,7 to i dla zdrowotności lepiej będzie po beczce to tylko by latali w krzaki sikać ![]() all - znasz jakies hobby które nie jest kosztowne? jedno mniej drugie więcej ale bez wydatków ciężko się bawić ![]() [ Edytowany czw lis 20 2014, 08:59 ] | ||
Powrót do góry |
Paweł |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pon mar 19 2012, 01:54 postów: 1485 | aal napisał(a) ... milus32 Faktycznie nie jest Ci latwo z malym zarobkiem i dwojka dzieci. Wybrales interesujace hobby ktore (niestety) kosztuje. Mysle ze jezeli nie palisz i nie zagladasz do kieliszka bedzie Cie stac na wiele "hobby dodatkow" Podoba mi sie Twoja szczerosc i prostolinijnosc. Jak bedzie nam dane zobaczyc sie w Polsce (byc moze w wiekszym gronie), wypijemy nie jeden browar nazwy :Bittburger. Pozdrawiam Georg, to był żart. Tak źle to nie jest ![]() ![]() Palić - nie palę, pić i owszem piwo uwielbiam. Więc jeżeli dojdzie do spotkania to chętnie spróbuję (raczej spróbujemy) Twojego Bittburgera'a. Ja też w temacie piwa mam się czym pochwalić - jest u mnie bardzo zacny lokalny browar "Ciechan" zapewniam Cię że wart grzechu ![]() Natomiast cieszę się bardzo że nie jest Ci obojętna czyjaś niedola. Nie jesteś obojętny na czyjeś problemy, a to nie często spotykana cecha. Pozdrawiam Cię serdecznie. Paweł | ||
Powrót do góry |
Idź do strony
[1]
2
Moderatorzy: admin, Dominik, Bogdan |