Akcesoria wędkarskie
Przygotowanie
Metody połowu
Pokoik napraw
BUDOWA I OPIS KOŁOWROTKA
KONSERWACJA KOŁOWROTKA
USUWANIE PISKU KOŁOWROTKA
KONTROLA I REGULACJA LUZU ZĘBATKI
NAPRAWA HAMULCA I WOLNEGO BIEGU
WYMIANA SPRĘŻYNY KOŁOWROTKA
NIEODBIJAJĄCY KABŁĄK
WYMIANA PRZELOTKI
WYMIANA PRZELOTKI NA STOPCE
BLOKADA BIEGU WSTECZNEGO
SZUM KOŁOWROTKA
NAPRAWA ZŁAMANEJ WĘDKI LUB BATA
WYMIANA ŁOŻYSK
Zrób to sam
DOMOWA ZANĘTA
WYPYCHACZ
SPŁAWIK Z BALSY
SPŁAWIK Z PAŁKI WODNEJ
MAKARON
SPRĘŻYNKA KABŁĄKA Z AGRAFKI
KOSZ ZANĘTOWY
WĘDZOK I WĘDZENIE
KOSZYCZKI ZANĘTOWE
WOBLER
SIATKA DO PODBIERAKA
USTAWIANIE WOBLERA
HODOWLA CZERWONYCH ROBAKÓW
IGŁA DO ZBROJENIA RYBKI
PODPÓRKI WŁASNEJ ROBOTY
SPRĘŻYNA BIEGU WSTECZNEGO
MODERNIZACJA FORMY DO METHOD FEEDER
ANTENKA SPŁAWIKA
Techniki i sztuczki
Opowiadania wędkarskie
Wędkarstwo podlodowe
Witaj
Menu główne
Czat

04 sty : 19:42
Poszukuję mapy batymetrycznej jeziora sarąg

22 gru : 01:13
Witam czy mógłbym dostać/kupić mapę batymetryczna j Ruda Woda oraz Bartężkajacek 2359@o2.pl
Pozdrawiam

22 lis : 19:22
Witam, w jaki sposób mógłbym uzyskać mapę batymetryczną jeziora Brzeźno k. Brzeźna Mazurskiego? darek.buczynski@gmail.com

17 paź : 19:32
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę btymetryczną jeziora Świętego Szwaderki?

11 paź : 16:15
Witam potrzebuje mape batymetryczna jeziora burdag .jesli ktos posiada to prosze o przeslanie dzieki jawor75@gmail.com
Zobacz wszystkie posty (492)
Nowe posty na forum

Albert. Nie napisałeś jaką masz długość bata. Ja ł...
Autor Bogdan
01 lip : 07:43

Witam witam. Zastanawiam się czy ktoś tu jeszcze j...
Autor Albertk1990
08 cze : 23:27

Po kliknięciu w link odnośnik jest błędny.
Autor haras
29 maj : 12:33

Witamy bardzo serdecznie Andrzeju i zapraszamy do ...
Autor Bogdan
20 sty : 13:19

Dzień Dobry, Bardzo dziękuję za przyjęcie do grona...
Autor Andrzej
20 sty : 12:48
Nowe komentarze

Autor: Bogdan dnia 21 lis : 07:27
Witam Damianie.Moim zdaniem stopery między śrucina [więcej]

Autor: DamianSa dnia 21 lis : 00:00
Witam, czytałem że rozkładanie ciężarków na przykł [więcej]

Autor: Pablo dnia 25 paź : 16:50
Witam czy ma ktoś mapkę jeż czarnego w niesiolowic [więcej]

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
reklama.domanski@wp.pl

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę batymetryczną je [więcej]
Facebook
Data / Czas
Sposób na ...
Mapy batymetryczne
Poradnik
Więcej o książce można dowiedzieć sie na stronie :
LINK
Forum
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
![]() Idź do strony [1] 2 3 |
Autor | Odpowiedzi |
zajac071 |
| ||
![]() ![]() Dołączył: wto sie 27 2013, 02:05 postów: 128 | Witam, Poszukuję kręciołka do tego kija: Mikado MLT Heavy Catfish 80-400g ![]() Chcę go używać do ciężkiej gruntówki i połowu takich ryb jak sumy, sandacze, amury. Więc musi być wytrzymały i mieć pojemną szpulę. Zastanawiam się nad kupnem: Dragon Boat Master 750i/760i ![]() ale może warto dołożyć i kupić?: DAIWA BLACK WIDOW BR 4000A ![]() ale czy ta Daiwa wystarczy? Czekam na Wasze opinie, sugestie, propozycje. Pozdrawiam, Tomek | ||
Powrót do góry |
13Zbig |
| ||
Gość | Dragon jest moim wiodącym, więc moja opinia jest "obciążona" tą marką, Na pewno ten 760i jest niezły, ja bym go wybrał ale poczekajmy na opinię tych od kołowrotków karpiowych, czyli min. Dominika! | ||
Powrót do góry |
zajac071 |
| ||
![]() ![]() Dołączył: wto sie 27 2013, 02:05 postów: 128 | Zbyszku ja również jestem przekonany do Dragona. W w feederze mam Dragona Maxima Baitfeeder fr1040i i jestem z niego mega zadowolony. No i jak by nie patrzeć to Dragon daje 5lat gwarancji na kręcioła ![]() | ||
Powrót do góry |
13Zbig |
| ||
Gość | Na żywcówce, mam taką Maximę tylko Fr 1060i jestem jak narazie z niego zadowolony, w ogóle to aktualnie mam 5 modeli Dragona i nie narzekam miałem siedem ale dwa najmniejsze modele puściłem na Allegro, bo jako prezent dostałem Shimano Baitrunner DL 6000 RA i kupiłem do karpiówki Spro Super Long Cast Pro 460, też jak na razie jestem z nich zadowolony są to mocne kołowrotki na ciężkie łowienie, super jest ten Spro, poradził mi go Dominik, tylko sprzedawany jest bez szpuli zapasowej, i musiałem dokupić ją osobno! A ten który pokazałeś mam od dawna na oku ![]() | ||
Powrót do góry |
Dominik |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: śro gru 28 2011, 09:27 postów: 973 | Ja nie znam tych kołowrotków niestety więc nie będę nic sugerować. Dragon kusi 5 letnią gwarancją ale Daiwa jest droższa. Trudno sądzić czy ta cena jest warta tego kołowrotka. Być może te kołowrotki są wykonanie w podobnej jakości i nie opłaca się przepłacać ale też mogą być z różnej półki. Najlepiej by było przekonać się ręcznie, jakbyś miał możliwość podjechania do jakiegoś sklepu wędkarskiego. Warto też zwrócić uwagę na wolny bieg, dla niektórych wędkarzy to ważne. Daiwa ma ponoć słaby serwis w Polsce. To chyba tyle co mogę pomóc w tym temacie ![]() | ||
Powrót do góry |
zajac071 |
| ||
![]() ![]() Dołączył: wto sie 27 2013, 02:05 postów: 128 | Dominik dzięki za Twoją opinię. No własnie w Dragonie kusi mnie ta 5 letnia gwarancja i zadowolenie z Maximy, którą posiadam w feederze. Mam możliwość "przekonać się ręcznie" bo oba modele są w zaprzyjaźnionym sklepie do obejrzenia i na pewno uda mi się coś jeszcze uciąć na cenie ![]() ![]() | ||
Powrót do góry |
13Zbig |
| ||
Gość | Mam pytanie co sądzicie o tym kołowrotku, podobno ma przekładnię ślimakową? Aby nie jak poprzedni ![]() | ||
Powrót do góry |
Bogdan |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55 postów: 1953 | Aby dokładnie stwierdzić jaka jest przekładnia należy odkręcić dekielek (pokrywę boczną) i zobaczyć. Przekładnia ślimakowa wygląda tak; ![]() A tak wygląda przekładnia tarczowa, (dodam, że najczęściej stosowana): ![]() | ||
Powrót do góry |
13Zbig |
| ||
Gość | Wiem Bodziu, i cena nie jest adekwatna do opisu ![]() ![]() | ||
Powrót do góry |
Paweł |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pon mar 19 2012, 01:54 postów: 1485 | 13Zbig napisał(a) ... Mam pytanie co sądzicie o tym kołowrotku, podobno ma przekładnię ślimakową? Aby nie jak poprzedni ![]() Zbyszek jak sobie przypominasz już kiedyś przerabialiśmy temat przekładni ślimakowej - poniżej 500-set złociszy tego nie uświadczysz. A opisywana przez producenta/sprzedawcę przekładnia ślimakowa dotyczy czegoś takiego jak ślimakowy posuw szpuli. To cytat z Twojego linka : Dzięki przekładni ślimakowej Carp Runner precyzyjnie nawija żyłkę na szpulę. Tak dla przypomnienia - kołowrotek Quantum ![]() Pozdrawiam. Paweł | ||
Powrót do góry |
Moderatorzy: admin, Dominik, Bogdan |