Akcesoria wędkarskie
Przygotowanie
Metody połowu
Pokoik napraw
Zrób to sam
Techniki i sztuczki
Opowiadania wędkarskie
Wędkarstwo podlodowe
Witaj
Login:

Hasło:

Zapamiętaj mnie

[ ]
Menu główne
Czat

Anonimowy
04 sty : 19:42
Poszukuję mapy batymetrycznej jeziora sarąg

Anonimowy
22 gru : 01:13
Witam czy mógłbym dostać/kupić mapę batymetryczna j Ruda Woda oraz Bartężka
jacek 2359@o2.pl
Pozdrawiam

Anonimowy
22 lis : 19:22
Witam, w jaki sposób mógłbym uzyskać mapę batymetryczną jeziora Brzeźno k. Brzeźna Mazurskiego? darek.buczynski@gmail.com

Anonimowy
17 paź : 19:32
Witam.
Czy mógłbym poprosić o mapę btymetryczną jeziora Świętego Szwaderki?

Anonimowy
11 paź : 16:15
Witam potrzebuje mape batymetryczna jeziora burdag .jesli ktos posiada to prosze o przeslanie dzieki jawor75@gmail.com

Nowe posty na forum
Re: Powrót po latach
Albert. Nie napisałeś jaką masz długość bata. Ja ł...
Autor Bogdan
01 lip : 07:43

Powrót po latach
Witam witam. Zastanawiam się czy ktoś tu jeszcze j...
Autor Albertk1990
08 cze : 23:27

Re: Aplikacja do map batymetrycznych
Po kliknięciu w link odnośnik jest błędny.
Autor haras
29 maj : 12:33

Re: Jesteś nowy? - przywitaj się
Witamy bardzo serdecznie Andrzeju i zapraszamy do ...
Autor Bogdan
20 sty : 13:19

Re: Jesteś nowy? - przywitaj się
Dzień Dobry, Bardzo dziękuję za przyjęcie do grona...
Autor Andrzej
20 sty : 12:48

Nowe komentarze
[Treści] Jak założyć spławik - opisy, porady, zdjęcia
Autor:  Bogdan dnia 21 lis : 07:27
Witam Damianie.Moim zdaniem stopery między śrucina [więcej]

[Treści] Jak założyć spławik - opisy, porady, zdjęcia
Autor:  DamianSa dnia 21 lis : 00:00
Witam, czytałem że rozkładanie ciężarków na przykł [więcej]

[Treści] Batymetria, mapy batymetryczne do pobrania
Autor:  Pablo dnia 25 paź : 16:50
Witam czy ma ktoś mapkę jeż czarnego w niesiolowic [więcej]

Autor:  Anonymous dnia 17 paź : 19:36
reklama.domanski@wp.pl

Autor:  Anonymous dnia 17 paź : 19:36
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę batymetryczną je [więcej]

Facebook

Data / Czas

Sposób na ...
Mapy batymetryczne
Poradnik

Poradnik wędkarza majsterkowicza dostępny do kupienia. Serdecznie zapraszamy!

Więcej o książce można dowiedzieć sie na stronie :

LINK

Forum
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >>   
Fotel Elektrostatyk F5R ST/P

Idź do strony  1 [2] 3 4 5 6 7 8
Autor Odpowiedzi
13Zbig
pią sie 15 2014, 03:37
GośćNo, no.... Bogdan, my przy tobie to jak czysta amatorszczyzna U mnie tak jak u Ciebie też jest w czasie połowu wbita podpórka i wtedy ten uchwyt przy fotelu zdaje jako tako egzamin! Wygląda to "bojowo" czyli wygoda i zadowolenie przede wszystkim!
Powrót do góry
zajac071
pią sie 15 2014, 04:06
Zarejestrowany #488
Bogdan pełen szacun! Powinieneś to opatentować
Powrót do góry
Bogdan
pią sie 15 2014, 05:52

Tomek, nie Ty pierwszy piszesz o opatentowaniu moich pomysłów.
Ale ja mam BARDZO wielką satysfakcję z tego, że dla mnie udało się coś poprawić, i udoskonalić. No i oczywiście przy okazji bardzo się cieszę, że też ktoś potrafi z tego skorzystać (oczywiście jeżeli ktoś chce).
Dlatego, podejmując i odpowiadając na jakiś temat najpierw dokładnie (bardzo dokładnie) analizuje i sprawdzam we wszystkich możliwych środkach czy ten ktoś nie ma racji.

Powrót do góry
13Zbig
pią sie 15 2014, 06:30
GośćBogdan, pamiętaj że nawet jeśli ktoś ma rację, bo i tak się może zdarzyć, nikt z nas nie jest tu Alfą czy Omegą, to jest jedna bardzo ważna rzecz, czyli sposób w jaki wyraża swoją wątpliwość, opinię, czy przekazuje swoją wiedzę na dany temat!!! Nie jesteśmy tu po to aby się obrażać, wyśmiewać czy ironizować delikatnie mówiąc! Ktoś kiedyś mądrze powiedział że można się pięknie i z kulturą różnić! A to nie polega na wciskaniu na siłę swoich racji! Twoim atutem jest ogromne doświadczenie, poparte wieloletnim stażem tak wędkarza jak i specjalisty od sprzętu. I nie ma się co oszukiwać jesteś po prostu dobry, rzetelny a już na pewno nie przemądrzały. Potrafisz swoją wiedzę przekazać w bardzo przystępny i zrozumiały sposób. Pewnie że nie każdy może się zgadzać z takim a nie innym zastosowaniem, rozwiązaniem problemu, czy zastosowaniu tego i owego! Ale przecież nikt nikogo nie zmusza do tego, i na przykładzie powiedzmy fotela, może ktoś widzi inne według niego lepsze rozwiązanie, skuteczniejsze lub bardziej nie wiem praktyczne, łatwiejsze w wykonaniu rozwiązanie uchwytu na wędkę, parasol, tyczkę itd. proszę bardzo można spytać, napisać wyrazić opinię, podać rozwiązanie pod dyskusję ba nawet wykonać i pokazać, o ja to tak wykonałem i działa i mnie cieszy! Ale to wszystko trzeba robić z pełną kulturą, grzecznością, bo strona Tajniki Wędkarstwa przyciąga właśnie tą innością, brakiem chamstwa, cwaniactwa, ostatnio tak powszechnie spotykanego w internecie! I oby tak zostało, bo to tylko od nas zależy!!!

[ Edytowany pią sie 15 2014, 07:56 ]
Powrót do góry
Bogdan
pią sie 15 2014, 07:42

Zbyszku, myślę że do chwili obecnej nam się to udaje.

Powrót do góry
13Zbig
pią sie 15 2014, 07:55
GośćI oby jak najdłużej Myślę że mamy tu wspaniałą ekipę kolegów pozytywnie zakręconych a do tego przedstawiających sobą pewien poziom, i oby takich więcej bo to co się teraz dzieje w internecie... szkoda słów!
Powrót do góry
zajac071
sob sie 16 2014, 09:32
Zarejestrowany #488
Cieszę się, że trafiłem na tą stronę i poznałem tak wspaniałych, życzliwych ludzi jak WY! Nigdy moje pytanie nie pozostało bez odpowiedzi. Żadne pytanie na tym forum nie jest głupie, nie ma krytyki, wywyższania się. W końcu jesteśmy tutaj po to, żeby sobie na wzajem pomagać i dzielić się swoją wiedzą, doświadczeniem. Pozdrawiam pozytywnie zakręconych !
Powrót do góry
13Zbig
sob sie 16 2014, 11:17
GośćTak Tomku, po to jesteśmy, i dlatego jak półtora roku temu wpadłem na moment spytać o sposoby nawijania żyłki jestem tu do dzisiaj Na innych forach, przeważnie naigrawano się ze mnie, nie powiem na jakich bo nie warto! Na jednym jak spytałem jak najlepiej nawinąć żyłkę! Odpowiedziano mi że najlepiej na kołowrotek A na innym.... zresztą nie ma co wspominać! Trzymajmy poziom, pomagajmy sobie i innym, uczmy się, bo zawsze warto, czasem od dużo młodszych od nas, bo takie jest życie!

Powrót do góry
Bogdan
sob sie 16 2014, 01:02

No! Zajączku Chyba trafiłeś w Fajną ekipę i nawzajem- cieszymy się bardzo gdy nam się udało komuś pomóc.
Zawsze jesteśmy do dyspozycji i to w tym samym dniu, albo nawet w ciągu kilku godzin
Pozdrowionka. Bogdan.

[ Edytowany sob sie 16 2014, 01:07 ]
Powrót do góry
Paweł
nie sie 17 2014, 09:21
Zarejestrowany #31
Zbyszek! Te dwa chłopaki na tych leżakach rozłożyły mnie całkowicie
Powrót do góry
Idź do strony  1 [2] 3 4 5 6 7 8
Moderatorzy: admin, Dominik, Bogdan

Przejdź do:     Powrót do góry

Kanały informacyjne: RSS 0.92 Kanały informacyjne: RSS 2.0 Kanały informacyjne: RDF