Akcesoria wędkarskie
Przygotowanie
Metody połowu
Pokoik napraw
BUDOWA I OPIS KOŁOWROTKA
KONSERWACJA KOŁOWROTKA
USUWANIE PISKU KOŁOWROTKA
KONTROLA I REGULACJA LUZU ZĘBATKI
NAPRAWA HAMULCA I WOLNEGO BIEGU
WYMIANA SPRĘŻYNY KOŁOWROTKA
NIEODBIJAJĄCY KABŁĄK
WYMIANA PRZELOTKI
WYMIANA PRZELOTKI NA STOPCE
BLOKADA BIEGU WSTECZNEGO
SZUM KOŁOWROTKA
NAPRAWA ZŁAMANEJ WĘDKI LUB BATA
WYMIANA ŁOŻYSK
Zrób to sam
DOMOWA ZANĘTA
WYPYCHACZ
SPŁAWIK Z BALSY
SPŁAWIK Z PAŁKI WODNEJ
MAKARON
SPRĘŻYNKA KABŁĄKA Z AGRAFKI
KOSZ ZANĘTOWY
WĘDZOK I WĘDZENIE
KOSZYCZKI ZANĘTOWE
WOBLER
SIATKA DO PODBIERAKA
USTAWIANIE WOBLERA
HODOWLA CZERWONYCH ROBAKÓW
IGŁA DO ZBROJENIA RYBKI
PODPÓRKI WŁASNEJ ROBOTY
SPRĘŻYNA BIEGU WSTECZNEGO
MODERNIZACJA FORMY DO METHOD FEEDER
ANTENKA SPŁAWIKA
Techniki i sztuczki
Opowiadania wędkarskie
Wędkarstwo podlodowe
Witaj
Menu główne
Czat

04 sty : 19:42
Poszukuję mapy batymetrycznej jeziora sarąg

22 gru : 01:13
Witam czy mógłbym dostać/kupić mapę batymetryczna j Ruda Woda oraz Bartężkajacek 2359@o2.pl
Pozdrawiam

22 lis : 19:22
Witam, w jaki sposób mógłbym uzyskać mapę batymetryczną jeziora Brzeźno k. Brzeźna Mazurskiego? darek.buczynski@gmail.com

17 paź : 19:32
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę btymetryczną jeziora Świętego Szwaderki?

11 paź : 16:15
Witam potrzebuje mape batymetryczna jeziora burdag .jesli ktos posiada to prosze o przeslanie dzieki jawor75@gmail.com
Zobacz wszystkie posty (492)
Nowe posty na forum

Albert. Nie napisałeś jaką masz długość bata. Ja ł...
Autor Bogdan
01 lip : 07:43

Witam witam. Zastanawiam się czy ktoś tu jeszcze j...
Autor Albertk1990
08 cze : 23:27

Po kliknięciu w link odnośnik jest błędny.
Autor haras
29 maj : 12:33

Witamy bardzo serdecznie Andrzeju i zapraszamy do ...
Autor Bogdan
20 sty : 13:19

Dzień Dobry, Bardzo dziękuję za przyjęcie do grona...
Autor Andrzej
20 sty : 12:48
Nowe komentarze

Autor: Bogdan dnia 21 lis : 07:27
Witam Damianie.Moim zdaniem stopery między śrucina [więcej]

Autor: DamianSa dnia 21 lis : 00:00
Witam, czytałem że rozkładanie ciężarków na przykł [więcej]

Autor: Pablo dnia 25 paź : 16:50
Witam czy ma ktoś mapkę jeż czarnego w niesiolowic [więcej]

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
reklama.domanski@wp.pl

Autor: Anonymous dnia 17 paź : 19:36
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę batymetryczną je [więcej]
Facebook
Data / Czas
Sposób na ...
Mapy batymetryczne
Poradnik
Więcej o książce można dowiedzieć sie na stronie :
LINK
Forum
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
![]() Idź do strony [1] 2 |
Autor | Odpowiedzi |
kerim7 |
| ||
![]() ![]() Dołączył: nie lip 27 2014, 08:51 postów: 4 | Dominik potrzebuję mapę jeziora Staw koło Kołatka i jeziora Dłużek koło Jedwabna w spisie map są te jeziora lecz za cholerę nie mogę ich pobrać wniosek coś robię źle tylko co ja już chyba za stary jestem na te komputery | ||
Powrót do góry |
Dominik |
| ||
![]() ![]() ![]() Dołączył: śro gru 28 2011, 09:27 postów: 973 | Odpowiedziałem Ci już w komentarzu ![]() | ||
Powrót do góry |
kerim7 |
| ||
![]() ![]() Dołączył: nie lip 27 2014, 08:51 postów: 4 | Wybacz ale nie doczytałem jeszcze raz przepraszam za kłopot i za to że dręczę Cię podczas urlopu życzę słonecznego wypoczynku | ||
Powrót do góry |
Anonim |
| ||
Gość | jeśli nie zabrania tego regulamin to mogę ci wysłać na priva mapy tych jezior, gdyż posiadam takowe.Jezioro Dłużek/k Jedwabna znam trochę gdyz swego czasu łowiłem tam wielokrotnie. | ||
Powrót do góry |
Anonim |
| ||
Gość | Anonim napisał(a) ... jeśli nie zabrania tego regulamin to mogę ci wysłać na priva mapy tych jezior, gdyż posiadam takowe.Jezioro Dłużek/k Jedwabna znam trochę gdyz swego czasu łowiłem tam wielokrotnie. witam cię możesz mi coś napisać o jeziorze ,,Staw" koło kołatka interesuje mnie specyfika jeziora jak na nim łapać bo każde jezioro jest inne | ||
Powrót do góry |
Zbyszek |
| ||
Gość | O ile mnie pamięć nie myli to na temat jeziora Staw k/Kołatka na forum pisał kol. Milus | ||
Powrót do góry |
Paweł |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pon mar 19 2012, 01:54 postów: 1485 | Pisałem. Tylko nie pamiętam gdzie. | ||
Powrót do góry |
Anonim |
| ||
Gość | Milus gdybyś mógł na priv napisać na temat jeziora Staw koło kołatka jak ,na co łowić | ||
Powrót do góry |
Paweł |
| ||
![]() ![]() Dołączył: pon mar 19 2012, 01:54 postów: 1485 | Jeżeli mam pisać to raczej na forum. Tym bardziej że adresu Twojego nie znam ![]() Myślę że moja wiedza sprzed chyba trzech lat jest już nie bardzo aktualna. Jeździłem tam kilka razy na całodobowe zasiadki, ale głównie na noc. Głównie feeder z nastawianiem na leszcza i płoć. Raz miałem na zestawie dużego karpia, ale połamał mi delikatnego feederka i tyle go widziałem. Rozstawiałem się głównie na "lewym" brzegu za szlabanem - dno głównie żwirowate. Raz łowiłem z pierwszej kładki na tym brzegu (na zakręcie jeziora) wyciągałem stamtąd z koszykiem piękne larwy ochotki - duże i bardzo czerwone- takich w sklepie nie uświadczysz. Bardzo dobre stanowisko na leszcza z lekko zamulonym dnem - rzucałem na wprost przed siebie. Jest tam też piękny karaś który wszedł nam kiedyś w zanętę leszczową - Dragon Strong - pisałem gdzieś o tym na forum. Trzeba by poszukać. Nawet miejscowi się dziwili że jest tam taki karaś. Że w ogóle tam jest! Na szczupaka natomiast chodziłem na prawy brzeg za ośrodkiem. Wtedy było tam kilka fajnych starych kładek. Jest tam też sandacz - kolega zapiął go na białego robaka. Cóż mogę więcej napisać. Na bieżąco trochę danych jak, gdzie i na co łowić miałem, ale po takim czasie wiedza moja troszkę się zdezaktualizowała. Musiał byś poszukać po starszych postach. Ja przestałem tam jeździć bo strasznie rybacy przeczesali to jeziorko i z dnia na dzień ryb było coraz mniej o wielkości nie wspomnę ![]() Nawet myślałem czy nie opłacić w tym roku na jeziora GR Szwaderki bo odpadła mi Narew, ale jak zobaczyłem cennik to aż usiadłem 650 zł. !!! Mam wrażenie że wędkarz tam nie specjalnie jest pożądany. Muszę jeszcze dodać że największego leszcza złowiłem przezbrajając jeden zestaw na węgorza - zdjąłem koszyk, założyłem w to miejsce płaski ciężarek i na hak węgorzowy (taki z zadziorami na trzonku) nr 1/0 założyłem rosówkę. Całość ulokowałem troszkę z boku nęconego miejsca. Jak się okazało właśnie na uboczu krążyły największe łopaty. Najładniejsze leszcze zaczynały brać gdzieś w połowie czerwca. Wcześniej głównie płoć. Jest też dużo krąpia - którego panowie strażnicy każą wywalać w las!!! Pozdrawiam. Paweł | ||
Powrót do góry |
kerim7@vp.pl |
| ||
Gość | Witam Cię Paweł bardzo ci dziękuję za charakterystykę jeź Staw będzie mi bardzo pomocna widzę że znasz to łowisko doskonale przyznam ci się że o karpiach nie wiedziałem natomiast sandacza trafiłem dokładnie tam gdzie piszesz z lewej strony za szlabanem od strony drogi olsztynek-szwaderki faktem jest że G.R.szwaderki sieciami wytrzebili rybę na okolicznych jeziorach da mnie to nie jest gospodarstwo rybackie tylko gospodarka rabunkowa , przedtem jeździłem do kurek na jeź kiernoz ale zamkneli ośrodek jeszcze raz bardzo ci dziękuję za pomoc jestem twoim dłużnikiem z poważaniem Mirek | ||
Powrót do góry |
Idź do strony
[1]
2
Moderatorzy: admin, Dominik, Bogdan |