Akcesoria wędkarskie
Przygotowanie
Metody połowu
Pokoik napraw
Zrób to sam
Techniki i sztuczki
Opowiadania wędkarskie
Wędkarstwo podlodowe
Witaj
Login:

Hasło:


Zapamiętaj mnie

[ ]
Menu główne
Czat

Anonimowy
04 sty : 19:42
Poszukuję mapy batymetrycznej jeziora sarąg


Anonimowy
22 gru : 01:13
Witam czy mógłbym dostać/kupić mapę batymetryczna j Ruda Woda oraz Bartężka
jacek 2359@o2.pl
Pozdrawiam


Anonimowy
22 lis : 19:22
Witam, w jaki sposób mógłbym uzyskać mapę batymetryczną jeziora Brzeźno k. Brzeźna Mazurskiego? darek.buczynski@gmail.com


Anonimowy
17 paź : 19:32
Witam.
Czy mógłbym poprosić o mapę btymetryczną jeziora Świętego Szwaderki?


Anonimowy
11 paź : 16:15
Witam potrzebuje mape batymetryczna jeziora burdag .jesli ktos posiada to prosze o przeslanie dzieki jawor75@gmail.com


Nowe posty na forum
Re: Jesteś nowy? - przywitaj się
Witamy bardzo serdecznie Andrzeju i zapraszamy do ...
Autor Bogdan
20 sty : 13:19

Re: Jesteś nowy? - przywitaj się
Dzień Dobry, Bardzo dziękuję za przyjęcie do grona...
Autor Andrzej
20 sty : 12:48

Re: Jak złowić karpia ?
Ja już około 6 lat łowię na federka, ale trochę in...
Autor Bogdan
17 sty : 14:39

Miarka do mierzenia ryb
Zamówiłem w internecie miarkę do ryb samoprzylepną...
Autor Bogdan
17 sty : 12:53

Re: Jak złowić karpia ?
Bardzo dobry sposób na karpia. Metoda stała się je...
Autor Dominik
15 sty : 19:46

Nowe komentarze
[Treści] Jak założyć spławik - opisy, porady, zdjęcia
Autor:  Bogdan dnia 21 lis : 07:27
Witam Damianie.Moim zdaniem stopery między śrucina [więcej]

[Treści] Jak założyć spławik - opisy, porady, zdjęcia
Autor:  DamianSa dnia 21 lis : 00:00
Witam, czytałem że rozkładanie ciężarków na przykł [więcej]

[Treści] Batymetria, mapy batymetryczne do pobrania
Autor:  Pablo dnia 25 paź : 16:50
Witam czy ma ktoś mapkę jeż czarnego w niesiolowic [więcej]

[Treści] Batymetria, mapy batymetryczne do pobrania
Autor:  Anonymous dnia 17 paź : 19:36
reklama.domanski@wp.pl

[Treści] Batymetria, mapy batymetryczne do pobrania
Autor:  Anonymous dnia 17 paź : 19:36
Witam.Czy mógłbym poprosić o mapę batymetryczną je [więcej]

Facebook

Data / Czas
 
Sposób na ...
Mapy batymetryczne
Poradnik

Poradnik wędkarza majsterkowicza dostępny do kupienia. Serdecznie zapraszamy!



Więcej o książce można dowiedzieć sie na stronie :

LINK

Forum
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >>   
Zmiana posta np. w ciągu godziny.

Autor Odpowiedzi
Bogdan
sob cze 02 2012, 06:24

Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55
postów: 1952
Każdy może się pomylić przy pisaniu posta. Więc proponuje znaleźć taką opcję, aby w ciągu jednej godziny można by było do niego wrócić i jego zmienić lub w nim coś poprawić.
Powrót do góry
Dominik
sob cze 02 2012, 10:46

Dołączył: śro gru 28 2011, 09:27
postów: 973
Oczywiście od początku istnienia forum jest taka opcja. Należy kliknąć na odpowiednią ikonkę w prawym górnym rogu posta. Tą którą zaznaczyłem na zdjęciu.



Powrót do góry
Bogdan
sob cze 02 2012, 03:00

Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55
postów: 1952
OK! Zaraz to sprawdzę.
Powrót do góry
Bogdan
sob cze 02 2012, 03:20

Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55
postów: 1952
Jest fajnie i działa. Zmieniłem to co źle napisałem. Ale jeszcze mi napisz jak mam zamienić zdjęcia, tzn pierwsze chcę dać jako ostatnie? Dawałem je po kolei jak miały być, a ostatnie wskoczyło mi jako pierwsze, dlaczego?
Powrót do góry
Dominik
sob cze 02 2012, 05:25

Dołączył: śro gru 28 2011, 09:27
postów: 973
Próbowałem coś z tym zrobić ale nie mogę. To jakiś błąd w strukturze forum, a moja widza informatyczna niestety tak daleko nie sięga żeby grzebać w kodzie struktury forum.

Można to zmienić właśnie dzięki edycji. Poprostu kod zdjęcia który jest na początku trzeba wyciąć i wkleić na koniec, albo wklejać zdjęcia w ten sposób, że pierwsze wkleić jako ostatnie - wtedy wyświetli się prawidłowo.
Powrót do góry
Dominik
sob cze 02 2012, 05:35

Dołączył: śro gru 28 2011, 09:27
postów: 973
Chociaż muszę Ci powiedzieć, że u mnie zdjęcia dodają się za każdym razem w prawidłowej kolejności

Sprawdziłem to przed chwilą dokładnie
Powrót do góry
Bogdan
sob cze 02 2012, 08:26

Dołączył: sob gru 31 2011, 07:55
postów: 1952
No,no ciekawe? Może Tobie wchodzą prawidłowo dlatego, że jesteś Adminem? Ale zastosuje się do Twojej propozycji, a jak się nie uda to znowu mi zmienisz sam. Teraz spróbuje to zrobić sam w/g Twojej instrukcji. Wytnij- wklej
Powrót do góry
Moderatorzy: admin, Dominik, Bogdan

Przejdź do:     Powrót do góry

Kanały informacyjne: RSS 0.92 Kanały informacyjne: RSS 2.0 Kanały informacyjne: RDF
Powered by e107 Forum System